Winkelmanager Bussum

Ben jij iemand die geeft om eten? Vind je smaak, kwaliteit, wijze waarop het gemaakt is belangrijk? Wil jij je stempel drukken op een positieve verandering in het huidige straatbeeld? Zet jij graag van scratch een heel nieuw winkelconcept op? Lees dan snel verder!

De melkboer van de toekomst

VKUS brengt de melkboer terug in het straatbeeld. Zuivel is de focus van de winkel, zowel plantaardige zuivel als zuivel direct van de boerderij. VKUS en haar producten hebben allemaal een fantastisch verhaal., van lokale leveranciers en gemaakt door mensen met een passie voor eten.  

Vertel jij deze verhalen én zorg je hierbij voor een op en top klantbeleving!

Wat ga je doen?

Jij bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van jouw winkel. Zo heb jij een scherp oog voor detail en zorg je ervoor dat het assortiment er altijd tiptop uitziet. Je verwelkomt enthousiast onze klanten en houdt hun feedback goed bij. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de ontvangst en verwerking van ons assortiment op een correcte manier in ons IT-systeem. 

Natuurlijk doe je dit allemaal niet alleen. Je houdt nauw contact met medewerkers op kantoor en je krijgt hulp van andere winkelmedewerkers. Hierbij komt ook een gedeelte roosters maken, (bijwonen van) sollicitatiegesprekken en handige werkstructuren aanbrengen zodat alles op rolletjes verloopt. 

Wie zoeken wij?

  • Je hebt minimaal MBO-4 niveau. 
  • Je maakt uitstekend contact met klanten. Je bent communicatief vaardig, gastvrij en behulpzaam. Je hebt een doortastende, onafhankelijke en pro-actieve houding.
  • Je neemt de leiding om de winkel JOUW winkel te maken. Je bent resultaatgericht. Je stelt makkelijk checklists op, zodat processen efficiënter verlopen, je hebt oog voor detail en houdt van aanpakken. 
  • Je hebt 1 à 2 jaar werkervaring in retail en/of horeca – in leidinggevende rollen geeft je een streepje voor. Een flexibele instelling, je werkt 1 dag in het weekend. 
  • Nederlands sprekend is een must en als echte ‘foodie’ hebben we een win-win. 

Wat bieden we?

De winkel zit in Bussum, gezellig op de Huizerweg. Deze winkel zal jouw werkplek worden. Voor de functie gelden de volgende uitgangspunten:

  • 36-40 uur per week (om te beginnen 1 jaar contract) 
  • Startdatum: 16 augustus (flexibel)
  • Marktconform salaris
  • Een ruime vakantieregeling, pensioen en bijvoorbeeld een Good Food Incentive
  • Een gezellig team

Heb je interesse? Stuur dan je CV en een motivatiebrief naar: thera@vkusvill.eu