About

 

 

Our store on Ferdinand Bolstraat 88 in Amsterdam

 

VkusVill is nieuw, en we hebben een missie. Wij zijn een supermarkt, vol heerlijke producten die gezond zijn voor je lichaam, geest, én de planeet. Bij ons boodschappen doen betekent goed voor jezelf zorgen en meedoen aan het brengen van een nieuwe balans.

NATUURLIJK EN PUUR
Wij staan voor lekkere, verse, natuurlijke producten met eerlijke ingrediënten - dus zonder kunstmatige toevoegingen, conserveringsmiddelen of kleurstoffen, en gemaakt met zo min mogelijk chemische processen.

POWER TO YOU
Nu kan je écht het assortiment beïnvloeden van jouw supermarkt. Feedback staat centraal in onze IT-systemen. Geef ons je eerlijke mening en we verbeteren de producten samen.

INNOVEREND
Wij zijn continu op zoek naar de nieuwste, gekste, en gezonde producten om je die te laten proeven. En stoppen nooit onze diensten te verbeteren.

SLIMME PRIJZEN
Met ons huismerk kunnen we alle bedrijfsprocessen optimaliseren om de laagste prijs mogelijk te maken. We geven bijvoorbeeld geen geld uit aan reclame, dure merken, en werken goedkoper zonder dure bio-certificaten.

LOKAAL EN DUURZAAM
95% van onze producten komt uit de buurt en is duurzaam. Wij overigens ook: wij gooien liever nooit iets weg en daarom kun je soms een leeg schap tegenkomen.

ONDERNEMEND
Ons bedrijf is is één brok ondernemerschap en zo plat als een dubbeltje, dus zonder dure managers. Iedereen, tot en met onze helden in de winkel - deelt mee in de winst.