Healthy january header

Healthy January!

Begin jouw 2022 gezond met onze heerlijke, nieuwe producten!

Onze Healthy January-maand is in volle gang met de aanvulling van 30 nieuwe, gezonde producten in ons assortiment. Allemaal lekkere en vooral gezonde producten die jou ondersteunen bij jouw goede voornemens. Denk hierbij aan gezonde sapjes van Juice Monkey, een trendy Acai Bowl Smoothy of verschillende sojayoghurts of Overnight Oats van Yoghurt Barn.    

Ons standaard assortiment bestaat altijd uit producten die vers zijn, die direct van de boer of maker komen en geen onnodige toevoegingen bevatten. Gezond, vers en (milieu)bewust geproduceerd. Op basis van deze voorwaarden hebben wij ook de 30 nieuwe Healthy January-producten geselecteerd. 

Aura Chai

Voedend, gezond, prachtig en gedurfd. Aura Chai’s unieke melanges zijn gemaakt met liefde en doelgerichtheid, afgestemd op en geïnspireerd door de traditionele Ayurvedische oorsprong van chai. Kruidig, levendig en diep, Aura Chai-recepten zijn gebaseerd op oude tonics die al duizenden jaren in Azië worden genoten.

Juice Monkey

De sappen van Juice Monkey zijn RAW, vers, onbewerkt, biologisch en zoveel mogelijk lokaal geteeld. 

Het verschil met andere sappen op de markt is dat 98% van alle sappen zijn gekookt, verhit, gestoomd of onder hoge druk gebracht. Hierbij verlies je vitaminen, mineralen, enzymen en aminozuren die je lichaam zo hard nodig heeft, verloren gaan.  Je proeft écht het verschil in smaak, structuur en beleving met de sappen van Juice Monkey!

Yoghurt Barn

Yoghurt Barn biedt je graag een feelgood foodervaring met positieve impact op mens, dier en onze aarde. Dit betekent dat de producten niet alleen heel lekker zijn, maar ook nog eens heel goed voelen!

Cupplement

Het valt niet altijd mee om elke dag optimaal te presteren. Daarom helpt cupplement koffie jou een handje met hun superblends. Een unieke combinatie van heerlijke koffie met toegevoegde vitamines, mineralen en superfoods. 

Zo kan jij de hele dag vol goede energie presteren. 

Yesper’s

Yesper’s wil een voedselsysteem wat bijdraagt in plaats van afbreekt. En dat doen zij met heel lekkere en bijzondere producten, duurzamer geproduceerd (voor onze planeet) én inclusiever gemaakt (voor de mensen in de voedselketen). 

Zo komen de cashews in hun crackers direct van lokale boeren in Burkina Faso en gebruiken zij overgebleven groenten en fruit voor onze granola en smoothiespreads!