100x gratis zuivel

ACTIE

Echte boeren melk proeven? Zaterdag 23 januari geven wij gratis 100 flessen zuivel weg

Claim snel jouw fles

Wij zijn zo overtuigd van de heerlijke smaak van onze zuivel dat we iedereen willen laten proeven. Daarom geven wij gratis 100 flessen weg. Claim snel jouw fles zuivel door op de onderstaande knop te klikken en een foto te maken van jouw code.

Zuivel weggeefactie

Wat maakt onze melk nu zo bijzonder?

Onbewerkte melk zoals je die vroeger dronk! Uiteraard ken je de classic koemelk, maar weet je ook hoe die eigenlijk écht hoort te smaken? De melk die je in een gemiddelde supermarkt vindt, is vaak eerst in componenten ‘uit elkaar gehaald’ en daarna weer samengevoegd tot ‘melk’. Hierdoor smaakt de melk altijd hetzelfde. Bij ons niet! Melk direct van boer en nauwelijks bewerkt (wel gepasteuriseerd) heeft een veel romigere, zoete en vollere smaak dan de bewerkte smaak uit de supermarkt. De smaak verandert door de seizoenen heen, omdat het eten van de koe ook verandert per jaargetijde. Melk in de herfst smaakt dus anders dan in de lente. 

Onze melk is maar kort houdbaar, maar daar krijg je wel veel smaak voor terug. Puur natuur dus! Twee keer per week komt de boerin de melk bij ons in de Pijp brengen. ‘s Ochtends gemolken, ‘s middags in de winkel.

Kiezen maar!

Je kunt in de winkel kiezen uit de volgende smaken: Volle boeren koemelk, halfvolle boeren koemelk, bosbes yoghurt en boomgaard yoghurt. De classic, of weer eens wat anders. Let op: VkusVill kan niet garanderen dat de gewenste smaak zuivel nog aanwezig is in de winkel. Dus wees er snel bij om als eerste te kiezen. 

Halfvolle boeren koemelk

Halfvolle boeren koemelk

Volle boeren koemelk

Bosbes yoghurt

Boomgaard yoghurt

(Pssst.. natuurlijk hebben we nog veel meer lekkers: boeren chocolademelk, vanille yoghurt, karnemelk en ga zo maar door. Deze zijn geen onderdeel van de actie, maar kun je wel vinden in onze winkel.)

Deze melk móét je proeven

Claim hier jouw gratis fles

Klik op de knop en neem een foto (screenshot) van de code. Laat de code zien in de winkel bij de kassa als je jouw keuze uit een van de vier flessen hebt gemaakt, om de 100% korting te ontvangen. 

VOORWAARDEN. Deze actie loopt van 21-01-2021 tot en met 24-01-2021. Op vertoon van de kortingcode en de fles zuivel bij de kassa, wordt deze afgerekend met 100% korting. Maximaal 1 fles zuivel per persoon toegestaan. Op is op. VkusVill kan niet garanderen dat de gewenste smaak zuivel nog aanwezig is in de winkel vanwege de beperkte voorraad.